Ga naar de inhoud

Wilt u doneren?

Wij zijn de stichting gestart om acties te organiseren, voor geld in te zamelen, voor de ziekte Vasculitis.

Doordat de ziekte zeldzaam is, en daardoor ook veel onbekend, lopen ‘we’ patiënten hier regelmatig tegenaan. Alleen een actie voor geld richting onderzoek is niet genoeg! Het is ook belangrijk dat er bekendheid komt zodat ‘we’ op tijd geholpen kunnen worden met de juiste, zware medicatie waardoor er minder blijvende schade zal zijn.

Daarom willen wij diverse korte en lange termijn acties op touw zetten om bekendheid te genereren voor deze slopende ziekte. Wij zijn bloedserieus en fanatiek als het gaat om de strijd tegen Vasculitis.

Op markten of braderieën
staan we met een kraam met artikelen voor de verkoop of verloting o.i.d.
Hiervoor moeten we kosten maken om o.a. materiaal aan te schaffen om artikelen
te kunnen maken voor de verkoop. Of artikelen voor bijvoorbeeld de verloting te
kopen.

De opbrengst van de markten, gaat na aftrek van de kosten, geheel naar onderzoek en bekendheid.

Ook willen we sportieve acties opzetten in de buurt. Daarover zijn we in gesprek met de provincie dus kan daar nog weinig over zeggen.

De lange termijn actie is dat Jan Baron (28) een vijfjarenplan heeft opgesteld om zich voor te bereiden op de zwaarste triatlon van de wereld: Iron Man op Hawaii. Om daar überhaupt te kunnen komen moet hij heel veel trainen en aan veel wedstrijden meedoen om zich te kwalificeren. Let wel, hij is een voetballer die zich nu op onbekend terrein waagt en de strijd met de elementen aangaat! In die 5 jaar brengt hij de ziekte en haar gevolgen steeds weer onder de aandacht. Hiervoor is veel geld nodig zoals u kunt begrijpen.

Wilt u een donatie maken kan dat via onderstaande QR code of middels het formulier.

Het geld gaat na aftrek van de gemaakte onkosten, linea recta naar de Vasculitis stichting voor onderzoek en bekendheid.

Donateurs, hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

 

Bedrag

Vriendelijke groet,

Stichting bloedzerieus

KvK nummer : 752 499 01

Rekeningnummer : NL10RABO 0343 5453 57   t.n. v. stichting bloedzerieus