Ga naar de inhoud

Wilt u ons sponsoren?

Wij zijn de stichting gestart om acties te organiseren om geld in te zamelen voor de ziekte Vasculitis.

Doordat de ziekte zeldzaam is, en daardoor ook veel onbekend, lopen ‘we’ patiënten hier regelmatig tegenaan. Alleen een actie voor geld richting onderzoek is niet genoeg! Het is belangrijk dat er bekendheid komt zodat ‘we’ op tijd geholpen kunnen worden met zware medicatie waardoor er minder blijvende schade zal zijn. Daarom willen wij diverse korte en lange termijn acties op touw zetten om bekendheid te genereren voor deze slopende ziekte. Wij zijn bloedserieus en fanatiek als het gaat om de strijd tegen Vasculitis.

Op markten of braderieën staan we met een kraam met artikelen voor de verkoop of verloting o.i.d. Hiervoor moeten we kosten maken om o.a. materiaal aan te schaffen om artikelen te kunnen maken voor de verkoop. Voor de marktkraam kunt u geld geven als sponsor maar ook in andere vorm als materialen te leveren of artikelen/bonnen voor de verloting e.a. op de markt.

De opbrengst van de markten, gaat na aftrek van de kosten, geheel naar onderzoek en bekendheid.

Ook willen we een sportieve acties opzetten in de buurt. Daarover zijn we in gesprek met de provincie dus kan daar nog weinig over zeggen.

De lange termijn actie is dat Jan Baron (28) een vijfjarenplan opgesteld om zich voor te bereiden op de zwaarste triatlon van de wereld: Iron Man op Hawaii. Om daar überhaupt te kunnen komen moet hij heel veel trainen en aan veel wedstrijden meedoen om zicht te kwalificeren. Let wel, hij is een voetballer die zich nu op onbekend terrein waagt en de strijd met de elementen aangaat! In die 5 jaar brengt hij de ziekte en haar gevolgen steeds weer onder de aandacht.

Wilt u hem sponsoren dan kan dat op vele gebieden, zoals fysio, materiaal e.d., maar ook gewoon met geld. Geld dat na de gemaakte onkosten, linea recta naar de Vasculitis stichting en daarmee naar onderzoek gaat.

Wilt u ons sponsoren dan komt daar tegenover dat u vermeld wordt op de site www.bloedzerieus.nl , nadat u zelf uw logo hebt aangeleverd.

Grote sponsoren zullen zichtbaar worden bij activiteiten in de vorm van dat u wordt vermeld op flyers, spandoek e.d.

Hele grote sponsors worden ook vermeld op kleding van met name Jan, die hij draagt bij wedstrijden en training.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe u ons kunt sponsoren. Stuur dan een email aan:  info@bloedzerieus.nl

Sponsoren hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

Vriendelijke groet,

Stichting bloedzerieus

KvK nummer: 752 499 01

Rekeningnummer: NL10RABO 0343 5453 57 t.n.v. stichting bloedzerieus