Ga naar de inhoud

Zomermarkt wijksteunpunt “Welgelegen” Gramsbergen

Krijg ik de vraag, “hoe ga jij je spullen verkopen die je maakt”. Antwoord: “als de website klaar is komt het daarop, en via facebook en Instagram”. “Nou, heb iets geregeld” zegt mijn zus Hetty, “heb een tafel geregeld op de zomermarkt in het Welgelegen om voor de stichting spullen te verkopen. Denk dan ook aan een loting en nog iets erbij te doen. Alleen kan ik niet de hele dag er zijn, daarom neemt zus Hermien het over samen met mijn nicht Monique”. Sta perplex….


Afgelopen week krijg ik steeds appjes met foto’s wat er allemaal aan artikelen, bonnen, cd’s etc opgehaald is van ondernemers als sponsormateriaal. Nu ben ik helemaal sprakeloos……… Wat hebben ze een mooie spullen opgehaald, maar vooral véél!!! Zoveel hartelijkheid van mensen die ik niet allemaal ken en zij mij waarschijnlijk ook niet. Het is genoeg dat ik een zus ben van, die hulp nodig heeft met haar stichting.
Geen woorden doen recht aan hoe blij en dankbaar ik ben, met m’n zussen en nicht en ook aan al die mensen, ondernemers etc die iets hebben gegeven voor de verloting of verkoop. SJAPOO!!!


Uit de grond van mijn hart, héél héél hartelijk bedankt!!!!!