Ga naar de inhoud

Kerstzegels – Sandd

Dankzij iedereen die meegedaan heeft aan de actie, kerstzegels van Sandd, heb ik de eerste prijs gewonnen van ons depot.
Ik heb in totaal 1240 zegels verkocht!! Behalve een brutobedrag kreeg ik ook een taart en een bos bloemen. Doordat ik nu een brutobedrag extra heb gekregen doordat jullie massaal zegels kochten, kan er een mooi bedrag op de rekening van Bloedzerieus komen. Bovendien kan er natuurlijk van Sandd zelf, een bedrag overgemaakt worden naar onderzoek voor borstkanker.
Daarom wil ik iedereen hartelijk bedanken die hieraan meegewerkt heeft.
Het heeft mij verrast hoe de actie leefde onder de familie, vrienden en dorpsgenoten. Hartverwarmend.

Momenteel zijn we weer bezig met nieuwe dingen om te verkopen, en de opbrengst gaat natuurlijk ook naar Bloedzerieus.
Ik ben make-up schijfjes aan het maken. Dit is duurzaam, wordt alleen van natuurlijke producten gemaakt en het is uitwasbaar. Een aantal personen zijn samen met mij aan het uitzoeken welke stoffen het beste zijn.
Ook heb ik de haaknaald opgepakt en alpinopetjes gehaakt. In verschillende kleuren en maten voor elke leeftijd. Dit kan ook op bestelling gemaakt worden naar eigen keuze van kleur. De bedoeling is om ook nog andere mutsjes te maken en nog meer artikelen. Als u zelf iets ziet en kunt het niet zelf haken of u heeft er geen tijd voor, geef het aan, dan doe ik dat tegen een vergoeding.

Een kleine update van mezelf, zonder te veel in detail te treden.
Het gaat nog niet goed, mijn bloedwaarden zijn niet naar tevredenheid van de arts. Het is een puzzel wat het beste is van twee kwaden. Hierdoor word ik alleen maar meer gestimuleerd om zoveel mogelijk geld op te halen.
Ik hoop dat u ons blijft steunen in de toekomst om ons doel te bereiken: bekendheid en onderzoek naar vasculitus.

Hartelijke groet namens team Bloedzerieus,

Roelie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.